Perustietoa

Globaalisosialidemokraatit – GSD on Suomessa majaansa pitävä poikkikansallisen politiikan verkosto. Kannatamme demokraattista sosialismia, jota meillä Suomessa sosialidemokratiaksikin kutsutaan.

Globaalisosialidemokraatit on foorumi, jonka kautta jäsenet voivat esittää poliittisia mielipiteitään, osallistua yhteiskunnallisiin kamppailuihin, mutta myös vain viettää aikaa samanhenkisessä seurassa kulttuurin, keskustelun ja yhdessäolon merkeissä.

Globaalisosialidemokraatit kuuluu Suomen sosialidemokraattiseen puolueeseen poliittisen siipensä GSD ry:n kautta, mutta pyrkii puoluepoliitiikan lisäksi ”yhteiskunnallisen vallan haltuunottamiseen” myös muilla demokraattisilla keinoilla.

Globaalisosialidemokraatit on tendenssi, joka ottaa osaa ideologiseen keskusteluun suomalaisen, eurooppalaisen ja globaalin politiikan suunnasta ja tarjoaa omat näkemyksensä muittenkin käytettäväksi. Yhdessä tavoitteemme on rakentaa tulevaisuuden vasemmisto ja tulevaisuuden politiikka, joka johtaa tulevaisuuden maailmaan.

Keskeinen huolenaiheemme on politiikan ja demokratian toiminta-alan jatkuva kaventuminen, johon on viime vuosina vaikuttanut suuresti uusliberaalin hegemonian mukainen yhteiskunnallinen kehitys. Samalla globaali finanssikapitalismi on ahdistanut kansallisvaltiokeskeisen politikoinnin nurkkaan.

Ulospääsy demokratian kriisistä on löydettävissä vain globaalilla tasolla. Toimiminen osana globaalia sosialidemokraattista liikettä on mielestämme ainoa väylä todelliseen muutokseen, kollektiiviseen emansipaatioon ja sosialistiseen maailmaan.

Tule kanssamme haastamaan ihmiskuntaa sortavat valtarakenteet ja rakentamaan globaalia demokratiaa. Toisenlainen maailma on mahdollinen.

Ota yhteyttä: gsdsuomi@gmail.com

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggaajaa tykkää tästä: