GSD:n ehdokkaat kuntavaaleissa

GSD-aktiiveja on ehdolla 26.10. pidettävissä kunnallisvaaleissa sekä Helsingissä että Espoossa. Ennakkoäänestys alkoi keskiviikkona 15.10. ja jatkuu tiistaihin 21.10. saakka. Seuraavassa lyhyet esittelyt ehdokkaistamme.

Helsinki

Elina Aaltio

Elina Aaltio on 28-vuotias valtiotieteiden maisteri Helsingin Kalliosta. Elina on lähtenyt kunnallisvaaliehdokkaaksi voidakseen vaikuttaa siihen, miten kuntalaisten hyvinvoinnista pidetään huolta. Uusliberalistisen ”hyvinvointipolitiikan” aika Helsingissä on ohi. Säästämällä jatkuvasti pahan päivän varalle tehdään nykyhetkestä se paha päivä. Tehostaminen ja yksityistäminen tarkoittavat yhä useammin huonompia palveluita ja ihmisten lisääntyvää pahoinvointia. Elina näkee ideologisesti värittyneen puheen läpi ja tiedostaa ne rakenteet, jotka ovat johtaneet hyvinvointivaltion alasajoon ja jotka johtavat tulevaisuudessa pahoinvoinnin lisääntymiseen entisestään. Jos haluat asua tasa-arvoisessa ja oikeudenmukaisessa Helsingissä, ehdokkaasi kunnallisvaaleissa on Elina Aaltio, numero 750.

Espoo

Inari Juntumaa

Inari Juntumaa on 28-vuotias valtiotieteiden maisteri Espoosta. Inari on kunnallisvaaleissa demokratian asialla. Ilman vahvaa paikallisdemokratiaa ja ihmisten mahdollisuutta osallistua heidän jokapäiväiseen elämäänsä vaikuttavaan päätöksentekoon, ihmisten luottamus yhteiskuntaa kohtaan heikkenee. Myöskään hyvinvointivaltiota ei voida säilyttää ilman ihmisten luottamusta. Poliittisen alan tietoisen supistamisen ja markkinaehtoisen kehityksen ihannoinnin on loputtava. Espoon menestyminen EVA:n tutkimusten markkinaystävällisyysvertailuissa ei tee Espoosta parempaa paikkaa espoolaisille. Ihmisiä kuunteleva ja ihmisistä välittävä Espoo rakentuu toisenlaisten arvojen varaan. Jos haluat tulevaisuudessa asua demokraattisessa ja oikeudenmukaisessa Espoossa, anna äänesi Inarille, numero 539.

Sonia Meltti

Sonia Meltti on 26-vuotias oikeustieteen ja valtiotieteiden ylioppilas Espoosta. Sonia on ehdolla kunnallisvaaleissa, koska hän uskoo parempaan Espooseen. Espoolla on todellakin varaa parempaan. Epäonnistuneiden yksityistämis- ja ulkoistamisoperaatioiden on loputtava. Julkisten palveluiden leimaaminen yksiselitteisesti toimimattomiksi osoittaa suurta epärehellisyyttä. Julkiset palvelut ovat suoraan demokraattisen puutunnan piirissä ja veronmaksajat ovat suorassa omistussuhteessa palveluihin. Epäkohtiin puuttuminen ja ongelmiin tarttuminen on huomattavasti helpompaa julkisten palveluiden kohdalla verrattuna pääoman ehdoilla toimiviin yksityisiin palveluihin. Jos sinä haluat paremman Espoon, ehdokkaasi on Sonia Meltti, numero 574.


Mainokset

Avainsanat:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: