Puoluekokous on pidetty

SDP:n puoluekokous on takana ja maahamme on syntynyt Uusi SDP. Historiallisesta tapahtumasta ja sitä edeltäneestä keskustelusta ansiokkaan analyysin on kirjoittanut GSD-verkoston toimija Elina Aaltio.

Aktiivisesti globaalilla kansalaisjärjestökentällä toimiva GSD on tyytyväinen SDP:n julistautumisesta avoimeksi kansalaispuolueeksi ja jäämme mielenkiinnolla odottamaan, mitä seuraavat kaksi vuotta tuovat tullessaan tällä saralla.

Puoluekokoukselle yhteistyössä OSY:n kanssa tekemämme aloitteet tulivat suurilta osin tyrmätyiksi tai sivuutetuiksi. Näin kävi myös jäsenäänestyksien käyttöönottoa esittäneille aloitteille. Sisällöllisesti puoluekokouksen anti jäi tässä mielessä varsin laihaksi.

Mainokset

Avainsanat: , , , ,

Yksi vastaus to “Puoluekokous on pidetty”

  1. Hanna Says:

    En ihan sanoisi, että aloitteet tulivat tytrmätyiksi. Jos puoluehallituksen/valiokunnan esityksiin ei oltu GSD:ssä tyytyväisiä, niin miksi kukaan ei tehnyt muutosesityksiä tai käyttänyt ainoatakaan puheenvuoroa aloitteista. Jäseniänne oli kuitenkin useampiakin edustajina. Aina ei ehdi muutosesityksiä tekemään, mutta jos siihen on mahdollisuus tarjottu, niin ei pidä jälkikäteen kritisoida, että aloitteet on sivuutettu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s


%d bloggers like this: